RMN satser på Birken 2010

Rusbehandling Midt-Norge satser på «Birken» som en del av behandlingen for pasienter ved Ungdomsklinikken og Nidarosklinikken. RMN har i samarbeide med Sport Extreme, Beach Mountain AS (GT Bicycles) og Nidaros Sykkelklubb dannet en målrettet interessegruppe for sykkel/sykling med fokus på Birkebeinerrittet 2010.

RMN, Sport Extreme og Beach Mountain AS har skaffet til veie 10 stk. GT Avalanche 1.0, en Hardtail MTB sykkel med hyd.disc, XT gir, Alu. ramme og hyd.lockout dempegaffel, til en verdi av 8999,- pr. stk.

Nidaros Sykkelklubb har kommet inn i dette prosjektet som en altinkluderende klubb med lang erfaring innen alle grener i sykkelsporten og som en super motivator for en gruppe med liten erfaring når det gjelder trening med sykkel og gjennomføringen av et sykkelritt. Retter med dette en stor takk til kaptein og 1.styrmann i klubben, Paul Erik og Karsten for deres engasjenent.

Bli en del av gruppen, følg dem på bloggen: www.rmn-birken.blogspot.com

Lykke til… 😉