Tur Søndag 20. mai 2007

Klokken 14.00 startet vi dagens ”samling” fra Vikåsen. Turen gikk opp til ”toppen” ovenfor Solbakken og videre opp mot Styggdalen. Karsten prøvde virkelig dekkene sine i det første skikkelige gjørme-hølet vi fant. Klassisk, bom fast….rakk ikke løse ut sko… Plask!! Midt i gjørm-høl/dammen. 

Ole-Morten som stilte demper-løs (Spare tid og krefter i motbakkene) tenkte han skulle prøve en ”snarvei” over et nytt gjørme-høl i det han skulle passere undertegnende i en utforkjøring. ”Svopp” sa det i det forhjulet forsvant under ham. I samme bevegelse tok så Ole-Morten ”renna-fart” og gjorde et beundringsverdig forsøk på å sende undertegnende ut i en endeløs kulp 1 meter til venstre for oss. Ole-Morten ombestemte seg tydligvis midt i taklingen og trakk meg tilbake på fast grunn sekunder før jeg forsvant i dypet. Vel fremme på Liaåsen ble det servert rosiner. Turen gikk ned over Lomtjønna, og der satte Karsten igjen sykkelen stående i myra. Etter mye baksing i tettskogen fant vi omsider stien igjen og var på tur ned til Styggdalen. Opp bakken til Månen for en liten pust i bakken, og videre ned igjen mot Estenstad. I Kløfta tok vi en krapp høyre og hadde en heftig utforkjøring til alpin-anlegget til Stokkan. Derfra ble det asfalt hjem for å riste av all gjørma…….

Alle var enige om at det hadde vært en fin tur…..

Vi prøver ny tur neste søndag….