Vikåsen Terreng 25.mai kl. 18.00

Hei alle!

Vi nærmer oss årets store begivenhet i Terreng Cupen, nemlig Vikåsen Terreng !

Etter fjorårets arrangement og all den positive responsen har noen ildsjeler utvidet løypa og gjort den enda bedre enn i fjor J.

Barna starter kl.18.00 og de forskjellige klassene starter så fortløpende…… erfaringsmessig kan klokken bli over 19.00 før de siste er sendt avgårde i løypa.

Vel møtt !!

Paul Erik

Temakveld om trening. Hør Dag Erik Pedersen – Aldri god alene!

Etter høstens Sykkelkveld i Banken fikk vi blod på tann!

Mange fra Nidaros var å treffe den kvelden, og nå håper vi det kommer enda flere 🙂
Programmet er oppjustert flere hakk, og den sosiale møteplassen blir enda bedre.

Klikk her for å se invitasjonen

Vel møtt til Sykkelkveld!

Tid: Mandag, 23. mai, 2011, kl. 18:00 – 21:30
Sted: Trondheim, SpareBank 1 SMN, Søndre gt. 4

Espen Eriksen

Speedturtle som i tillegg til å sykle også jobber litt i bank…..

Fastride i deler av Vikåsen Terreng løypa.

I helga ble det avholdt Fastride i deler av Vikåsen Terreng løypa. Fastride er en type uoffisielt ritt som utpreges av mye sti og nedover rettet sykling. Fastride som arrangement og arrangementsform kommer fra forumet på www.terrengsykkel.no . At de nye elementene som er laget i forbindelse med årets Vikåsen Terreng blir benyttet av forum deltagerne fra Terrengsykkel skal vi ta til oss som skikkelig skryt.

Her er noen bilder fra løypa:

Bakketempo Ferista – Skistua 12 mai!

Fant denne invitasjonen på Terrengsykkel.no. Burde være av interesse for mange. Bra med litt ritt og startnr. på brystet.

Melhus sykkel inviterer til sykkelritt den 12. Mai kl 1800.
Løpet vil være en individuell bakketempo og vil gå fra Ferista-Skistua.

– 30 sek startintervall
– Terreng og landeveisklasse
– Fotografering
– Enkel kiosk
– Rittleder er Erik Kolsung (46964453)
– Forhåndspåmelding innen 11.Mai kl 2100 (50 kr)
– Forhåndspåmelding gjøres til trondlangeng@hotmail.com
I mailen oppgi; navn, alder, klasse (Racer eller terreng) og klubb.
– Mulighet for etterpåmelding senest 30 min før første start(100 kr)
– Flotte Premier sponset av Sportshuset Melhus
– Betaling gjøres kontant på start
– RITTET ÅPENT FOR ALLE

Vel møtt!
mvh Melhus Sykkel

Fosen Terreng 2011

Gratulerer til Roar Berg, Kim Andre Bjørnerud, Petter Hepsø og Trond Erik Wold for godt gjennomført ritt i helga !
Gutta tok turen over til Fosen og etter bildene og resultatlista å dømme, hadde de en kjempedag på sykkelen 🙂

Av beskjedenhet har ikke gutta klart å snike seg meg på bilder fra rittet i år, så derfor har undertegnede tatt seg den frihet å publisere et fra i fjor 😉

Mer info er å finne under: http://fosen-sykkelklubb.webnode.com/

Paul Erik

Vikåsen terrengløypa

Siden vi fikk så mye skryt for løypa vår i fjor, så vi bestemte oss for å gjøre ytterligere forbedringer.
Det er anlagt et par heftige doseringer og løypa er forlenget med 3-400m. Selvfølgelig på naturlig sti og «hjemmelaget» sti.
TVK sin junioravdeling hadde terrengtrening i skogen i går kveld. Siden forbedringene vi hadde gjort var velykket gikk ryktene raskt i miljøet.
Det gjorde at 5 damer fra TVK hadde trening der i kveld. Både junior, damer og senior syklister gleder seg til vi skal arrangere ritt den 25.
Mvh Karsten.

Fellesturer

Hei og hå alle sammen. Fellesturer arrangeres hver søndag kl 18.00.

Oppmøte annenhver gang på Dragvoll og Granåsen. Vi bestemmer der og da hva vi skal til med av tur.

1 Mai syklet vi en fin blandingstur fra Granåsen. Turen gikk om Leinbakkene over Rønningen og div stier i Granåsen området. Vi var ute i 2t 14 min.

Tempo tilpasses den som blir hengende etter og vi venter alltid på toppen av bakken hvis det blir sprekk i feltet.

Neste Søndag er det oppmøte på Dragvold.

Mvh Karsten