En skilpadde på Ljøbrekka, Stranda, Sunnmøre

Hei alle sammen. Har vært på ferie i noen dager til Sunnmøre. Og ville dele noen bilder fra den turen med dere.

Har prøvd å legge ut noen bilder fra turen her, men det er ikke lett så jeg legger en lenke til albumet mitt på Facebook. Denne var en herlig tur, gjort på ca. to timer uten pauser, den anbefales.

http://www.facebook.com/album.php?aid=193268&id=540087399&l=4efa4570af

Enrique

Moratråkket rittrapport

Moratråkket er et 46 km langt terrengritt som går på Koppang i Østerdalen. Traseen går langs deler av ‘Moraveien’. Rittet gikk i år av stabelen for fjerde gang 24. juli, og lokker med hyttetomt som premie til den som har flest poeng fram til 2012. Årets vinnere, Steffan Repshus og Marianne Lambine, ligger likt i denne poengkampen. Ca. 300 deltagere i år. I år deltok Inger-Lise Feøy og Jostein Ven fra Nidaros sykkelklubb. Vi brukte i overkant av 2 timer, plassering snakker vi ikke om..:-).

Rittet er et flott ritt for de som vil ha noe kortere distanse/løpstid. I de fire årene rittet har gått har det alltid vært fint vær og tørre forhold. Langt slakt grusparti i første del av løypa. Etter ca 12 km kommer et kort terrengparti (1 km?) som inneholder noen få tekniske partier. Undertegnede var av sykkelen tre ganger her, men mest som resultat av kø. Kun én av disse avstigningene var strengt tatt nødvendig. Etter dette terrengpartiet veksler løypa mellom grusvei/småhumpete (men fin) skogsvei. Mye flyt kan oppnås på skogsveiene når en klarer å holde oppe farten! Over Mora er det noen tunge stigninger, så det hadde nok vært en fordel å spare krefter til disse (noe jeg ikke gjorde ;-)). Siste 10 km består av raskt nedoverkjøring på dårlig grusvei med mye ‘overflatestein’. Noe terreng rett før målgang i Koppang sentrum.

Konklusjon: flott ritt med en vekslende fin trasé som passer for alle. Start er kl. 14 så å kjøre fra f.eks. Trondheim skal være fullt mulig. Blir dere med neste år?

Resultatlister, bilder og informasjon finner dere her:
http://www.kondis.no/fullt-troekk-i-moratraakket.4802235-127697.html
http://www.storstua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=80
Tråd på terrengsykkel.no her:
http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=989615

Hilsen Jostein Ven,
Speed Turtle