Sykkelauksjon

For de som er interessert, her er en liten beskjed fra Politiet: «Torsdag 29. april, tirsdag 4. mai og torsdag 6. mai kl 17.00 avholdes sykkelauksjoner fra Falcks lokaler i Sluppenvn. 3 i Trondheim. Visning av syklene fra kl 16.00. Mange fine sykler – vel møtt!»

Enrique

Fellestur 25/04/10

Kl 09:30 i dag var vi en hel gjeng som stod ved Sandmoen start klare for en snøfri og fin tur.

Sandmoen-Tanem-Hyttfossen-Brøttem-Ståggån-Klæbu-Tillerbrua-Tiller-Sandmoen 35,2 km
De fleste var spreke nok til å sykkle til start 🙂 (ikke undertegnede)

Turen var i rolig vår tempo så tror alle var veldig godt fornøyd med turen.

Bilder kommer.

Gps Track av turen med kart kopier linken.

Takk for en kjempe tur alle som var med.

Per Arve Vullum

Fosen terreng 1 mai.

Fosen Terreng 1. mai 2010

Fosen sykkelklubb inviterer til vårslepp i naturskjønne Stadsbygd.

Løypen går i lavlandet på grusveier som byr på krevende stigninger og utforkjøringer.

Vi mener å ha funnet en løypeprofil som gir fine utfordringer i sesongstarten.

Rittet har start og mål ved Stadsbygd Stadion, og er et turritt.

Garderobe ved start/mål. Start kl 12:00

Påmelding / startkontingent: jostein.karlsen@ buestiftelsen.no

mob. 945 40 410

Påmelding innen 27/4-10

Tur kr 100,- etteranmelding kr 200,-

Bankkto. 4202 07 45384.

Klasseinndeling menn og kvinner (16-30) (31-40) (41-50) (51- )

Lisens og godkjent hjelm er påbudt.

Fellestur 18.april

Søndag kl. 09.30 var det innkallt til tur. Undertegnede, Finn og Ronny satte kursen 8.15 fra Vikåsen for å være på plass i tide.

Roar satte omtrent frokosten i halsen da han satt i kjøkkenvinduet og speidet gjennom snøstormen og kunne skimte ryggen på 3 Turtles ned bakken 🙂

Roar fant raskt ut at «det er ikke noe som heter dårlig vær, bare dårlig klær» og hev på seg utstyr i en fart og hev seg i bilen.

Da de 3 håpefulle kom frem til Sandmoen til oppstart, stod Roar der klar for tur.

Etter en raskt vurdering bestemte vi oss for å ta turen videre rundt Byneset og droppe Klæbu pga mye snø.

Rundt Byneset var det bar asfalt hele veien med innslett av SOL !!! 🙂

4 glade gutter på tur….

Paul Erik

Byneset Klæbu Rundt 2. mai

Da er jeg og Harriet påmeldt Byneset Klæbu Rundt. Håper vi treffer mange klubbmedlemmer på start ! Vi har forresten lagt inn øsnke om pulje 2. Har ingen aning hvordan puljene blir satt opp, så det blir enten et blodslit uten like eller en fin kosetur 🙂

Såvidt jeg kan telle var det 2 medlemmer med i fjor, vi kan vel mangedoble den i år?

Påmelding her: KLIKK HER

Hilsen Espen Eriksen