Kategoriarkiv: Nyheter

Fastride i deler av Vikåsen Terreng løypa.

I helga ble det avholdt Fastride i deler av Vikåsen Terreng løypa. Fastride er en type uoffisielt ritt som utpreges av mye sti og nedover rettet sykling. Fastride som arrangement og arrangementsform kommer fra forumet på www.terrengsykkel.no . At de nye elementene som er laget i forbindelse med årets Vikåsen Terreng blir benyttet av forum deltagerne fra Terrengsykkel skal vi ta til oss som skikkelig skryt.

Her er noen bilder fra løypa:

 

Fosen Terreng 2011

Gratulerer til Roar Berg, Kim Andre Bjørnerud, Petter Hepsø og Trond Erik Wold for godt gjennomført ritt i helga !
Gutta tok turen over til Fosen og etter bildene og resultatlista å dømme, hadde de en kjempedag på sykkelen 🙂

Av beskjedenhet har ikke gutta klart å snike seg meg på bilder fra rittet i år, så derfor har undertegnede tatt seg den frihet å publisere et fra i fjor 😉

Mer info er å finne under: http://fosen-sykkelklubb.webnode.com/

Paul Erik

Sykkelkveld i Sparebank1

Hei på dere!

Gjennom de siste sesongene har Nidaros Sykkelklubb imponert i stadig flere ritt. Mange har også latt seg imponere over treningsiver, fellestreninger, sosiale arrangementer, Birken og ikke minst et prikkfritt arrangement i TrønderCupen som det står all mulig respekt av!!

Flere av oss i SpareBank 1 har vært så heldige å delta på noen av disse arrangementene, og vi føler nå det er på tide at vi inviterer dere inn til oss. Vi har satt av en kveld i vårt splitter nye bygg i Søndregate til en sosial sykkelkveld. Vi har invitert den beste mekanikeren og den beste syklisten vi vet om til å fortelle om året som gikk, og året som kommer.

Vi inviterer også Team Velux Isola Sødra Interiør og CK Krank til samme kvelden.

Håper alle har mulighet til å komme!

Mvh
Arne Nypan og Espen Eriksen

Moratråkket rittrapport

Moratråkket er et 46 km langt terrengritt som går på Koppang i Østerdalen. Traseen går langs deler av ‘Moraveien’. Rittet gikk i år av stabelen for fjerde gang 24. juli, og lokker med hyttetomt som premie til den som har flest poeng fram til 2012. Årets vinnere, Steffan Repshus og Marianne Lambine, ligger likt i denne poengkampen. Ca. 300 deltagere i år. I år deltok Inger-Lise Feøy og Jostein Ven fra Nidaros sykkelklubb. Vi brukte i overkant av 2 timer, plassering snakker vi ikke om..:-).

Rittet er et flott ritt for de som vil ha noe kortere distanse/løpstid. I de fire årene rittet har gått har det alltid vært fint vær og tørre forhold. Langt slakt grusparti i første del av løypa. Etter ca 12 km kommer et kort terrengparti (1 km?) som inneholder noen få tekniske partier. Undertegnede var av sykkelen tre ganger her, men mest som resultat av kø. Kun én av disse avstigningene var strengt tatt nødvendig. Etter dette terrengpartiet veksler løypa mellom grusvei/småhumpete (men fin) skogsvei. Mye flyt kan oppnås på skogsveiene når en klarer å holde oppe farten! Over Mora er det noen tunge stigninger, så det hadde nok vært en fordel å spare krefter til disse (noe jeg ikke gjorde ;-)). Siste 10 km består av raskt nedoverkjøring på dårlig grusvei med mye ‘overflatestein’. Noe terreng rett før målgang i Koppang sentrum.

Konklusjon: flott ritt med en vekslende fin trasé som passer for alle. Start er kl. 14 så å kjøre fra f.eks. Trondheim skal være fullt mulig. Blir dere med neste år?

Resultatlister, bilder og informasjon finner dere her:
http://www.kondis.no/fullt-troekk-i-moratraakket.4802235-127697.html
http://www.storstua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=80
Tråd på terrengsykkel.no her:
http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=989615

Hilsen Jostein Ven,
Speed Turtle

Fellestur søndag 04.07.10

Hei alle.

Fellestur med oppmøte på parkeringsplassen ved Solbakken skole kl 12.00
Det blir en rolig runde fra Solbakken, via skytebanen, Leira, Risvollan, Dragvoll, Solbakken.
Ca 2,5 mil. Ved bra oppmøte deler vi gruppa i to alternativer.

Rask runde, fartslek, intervall og en rolig tur. Jeg håper at gjengen fra RMN også stiller på denne turen. Kryss fingrene for godt vær.

Mvh Karsten.

Nidaros Sykkelklubb representert i Norgescupen i DH

Thomas Blomsø er en av rytterne som sykler for Nidaros Sykkelklubb i årets norgescup i downhill.
DH gjengen kjører i drakter som er litt bedre egnet for den slags enn tettsittende lycra. Skjortene er levert av POC, men designet ligner veldig på Speedturtles skilpaddemønster. Sort skjorte er for trening og grønn skjorte er for ritt. Måtte det bli høy speed og lite turtles gjennom sesongen.

 

Sykkelauksjon

For de som er interessert, her er en liten beskjed fra Politiet: «Torsdag 29. april, tirsdag 4. mai og torsdag 6. mai kl 17.00 avholdes sykkelauksjoner fra Falcks lokaler i Sluppenvn. 3 i Trondheim. Visning av syklene fra kl 16.00. Mange fine sykler – vel møtt!»

 

Hilsen

Enrique